Clublokaal Bie Alois
Clublokaal Bie Alois
Vogelshow 2013.

Helaas moeten wij u mededelen dat wij DIT jaar (2013) GEEN vogelshow zullen houden. Voor meer info kijk onder Agenda / Vogelshow 2013.

Seizoen 2012.

Het jaar zit er weer bijna op. Wij mogen terugkijken op een zeer succesvol 2012. Zo hebben we dit jaar met een groot deel van onze leden MONDO VERDE bezocht, daarna zijn we gezamenlijk gaan eten en tot slot hebben we nog alles eens doorgenomen onder het genot van een drankje ( of meerdere !! ). Dit was een hele mooie geslaagde dag en zeker nog eens voor herhaling vatbaar.
Dit jaar hebben we ook geïnvesteerd in 8 volières, 10 nieuwe kubussen en nieuwe tt-rekken. Dit natuurlijk allemaal met het oog op onze show die we dit jaar op Landgoed Hommelheide organiseerden. Met ruim meer dan 400 bezoekers, en de positieve reacties van onze bezoekers, kunnen we alleen maar spreken over een zeer geslaagde show.
Dit jaar hebben zich een behoorlijk aantal nieuwe mensen aangemeld als lid van onze vereniging, zo is ons ledenbestand in 3 jaren tijd uitgegroeid van 23 naar 40 leden. Heel trots zijn wij op ons kersverse nieuwe jeugdlid Audrey Niessen. Zij wist niet alleen ons maar ook de keurmeesters te imponeren met een behoorlijk aantal mooie en kwalitatief hoogstaande vogels. Een aantal vogels van haar wisten bijna de maximale score te behalen, en dus verbaasde het dan ook niemand dat zij terecht JEUGDKAMPIOENE is geworden. Voor de volgende jaren zal Audrey een geduchte tegenstander worden om het absolute goud ( Bondsmedaille ) in de wacht te slepen.

Wij willen alle mensen bedanken die onze show bezocht hebben en ook diegenen die  betrokken zijn geweest bij onze Show 2012, hetzij door sponsoring, vrijwillige gaves etc.

Nieuwe Locatie VOGELSHOW 2012:
Het hing al een tijdje in de lucht. De showruimte van ons eigen clublokaal is TE KLEIN geworden. Eind 2011 zijn we in gesprek gegaan met de parkbeheerder van het recreatiepark LANDGOED HOMMELHEIDE. Wij zijn samen overeengekomen om dit jaar 2012 voor het eerst onze jaarlijkse vogelshow in het park te organiseren.
Wij zijn er van overtuigd dat dit DE PERFECTE LOCATIE is om onze show te houden. Naast een mooie grote showruimte beschikt dit park namelijk over veel meer. Zo is het bijv. mogelijk om een hapje te eten in het aangrenzend restaurant. Genieten van het werkelijk mooie uitzicht aan het water kan op één van de grote buitenterassen. Een wandeling door het park is eigenlijk net zoals het bezoeken van onze show een must. Schitterend mooi aangelegde wandelpaden kronkelen door het gehele park.
Direct naast het showlokaal is er een kinderboederij en speeltuin.

MAKKELIJK TE VINDEN: In de gemeente Echt-Susteren vind u ons het snelst door de bordjes Camping Landgoed Hommelheide te volgen.

RINGEN BESTELLEN:
Sinds begin dit jaar (2011) is het ook mogelijk om ringen via onze club te bestellen. Onlangs hebben wij met het bestuur van Euro-Parrot een afspraak kunnen maken om voor onze leden en dus ook nieuwe leden ringen te bestellen. Van het contributiegeld welk wij van de leden ontvangen storten wij een bepaald bedrag naar EuroParrot. Deze mensen worden dus ook gelijkertijd lid van EuroParrot en hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere "normale" leden. Er is echter één uitzondering: De mensen die via onze club lid worden van EuroParrot ontvangen GEEN maandblad.Wil men toch het maandblad ontvangen dan dient men zich zelf rechtstreeks lid te maken van EuroParrot.

Wij zijn als bestuur van PPA Limburg heel blij met deze ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij onze bestaande leden en misschien nog wel belangrijker NIEUWE LEDEN een stukje EXTRA SERVICE bieden.

Onder het mapje INFO zijn een aantal lijsten bijgevoegd. Zo is er bijvoorbeeld:
RINGMATENADVIES - LATIJNSE BENAMINGEN VOGELS - MATEN BROEDBLOKKEN

 

PPA Limburg - Clublokaal: Café de Tunnelbar - Heidestraat 37 - 6114 AA Susteren - Tel. 046 - 449 2577
RABO BANK - IBAN: NL73 RABO 0130 9201 26 - Kamer van Koophandel: 130 42888